Петок 19:13
   Сабота наутро 09:00  
   Сабота попладне 19:00

Стих на денот
?И ете, стана голем потрес; ангел Господов слезе од небото, пристапи, го отстрани каменот од гробната врата и седна на него.“

Мате? 28,2


 Бесплатно!!! Христи?анско DVD "Последните настани". Порачки преку SMS на 078/448-156. Бесплатна поштарина!

     
Следете не и на facebook
 

ИСТРАЖИ ?А БИБЛИ?АТА

Од првата страна до последната Авторот на Библи?ата е Бог. Таа е пишувана од лу?е, кои живееле свето и верувале во Бож?ите откровени?а, кои во текот на  човечката истори?а ги прифатиле и запишале како сигурен доказ на Бож?ото постое?е и Неговата совршена Мудрост. Главната тема на Библи?ата е доа?а?ето на Исус Христос на зем?ата и Неговата жртва на Голгота. Сè тоа што е направено на Голгота - преку Неговата смрт на крст - е за да го откупи грешното човештво и спаси од неговите гревови и да му овозможи преку вера во Бож?иот Син, да постигне вечен живот.

Програмата THEWORD ?е ви овозможи исклучителна можност за самосто?но проучува?е и истражува?е на Бож?ата реч.

Упатство за користе?е како и упатство за сопствена инсталаци?а може да добиете на следниот линк!
Упатство
НАСТАНИ НА ПОСЛЕДНОТО ВРЕМЕ
Зем?отрес во ?апони?а !!!


Зем?отресот со ?ачина од 8,9 степени што ?а погоди ?апони?а на 11-ти март 2011-та предизвика цунами бранови високи до 10 метри кои носеа ку?и, бродови и возила а беа предизвикани и на?малку 80 пожари. Во катастрофата загинаа стотици лица. Епицентарот на првиот зем?отрес со 8,9 степени бил под морето, на 380 километри североисточно од главниот град на Токио, а на длабочина поголема од 10 километри. Kако што ?авува агенци?ата Тhe Аssociated Press, зградите во главниот град жестоко се нишале, возовите запреле со движе?ето и плафонот на една огромна хала се урнал, повредува??и непознат бро? на лу?е.

               

 
Секо?а сабота во 10:15 и во 19:00 часот.

Copyright © 2016. Buy Official Rolex Replica Watches Including: | replica watches - replica rolex - swiss replica watches