Молитвен час во среда во 19:00 ч.

Богослужение посветено на молитва кон Бога за сите наши благодарности и потреби, како и молитви за потребите на нашите ближни. Повелете заеднички да ги отвориме нашите срца во молитва кон Бога!

 • 00

  денови

 • 00

  часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Датум

Мај 29 2024

Време

19:00 - 20:00

Локација

ХАЦ „Петар Поп Арсов“ бр. 25

Pin It on Pinterest