ПРОПОВЕДИ

Овде ги имате последните педесет видеа од проповедите од Богослуженијата во Адвентистичката Црква „Петар Поп Арсов“ – Скопје. Видеата се хронолошки подредени со тоа што најгоре на листата се најновите проповеди, а како што се оди надолу се прикажуваат постарите.

Pin It on Pinterest