Петочно Богослужение (со заоѓање на сонцето)

Добредојдени сте заеднички да го отпочнеме библискиот саботен ден со зајдисонце во петок навечер. Богослужението опфаќа проучување на Светото Писмо и соодветна духовна литература, во кое секој може слободно да земе учество со свој коментар или прашања поврзани со темата.

 • 00

  денови

 • 00

  часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Датум

Мај 31 2024

Локација

ХАЦ „Петар Поп Арсов“ бр. 25

Pin It on Pinterest