Саботно Богослужение (утринско во 9:00 ч.)

Придружете ни се на нашите саботни богослуженија каде го прославуваме Бога преку проучување на Светото Писмо, молитва и пеење на духовни химни. Доколку не сте во можност да присуствувате во молитвениот дом, богослуженијата можат да се следат во живо на оваа веб страна или директно на нашиот youtube канал.

 • 00

  денови

 • 00

  часови

 • 00

  минути

 • 00

  секунди

Датум

Јун 01 2024

Време

09:00 - 11:00

Локација

ХАЦ „Петар Поп Арсов“ бр. 25

Pin It on Pinterest