Новораѓање – Дојчин Живадиновиќ

Ќе имаме  можност да се дружиме со Д-р Дојчин Живадиновиќ. М-р по Адвентистичка Теологија, Д-р по Историја на Христијанството и професор на Универзитетот Weimar во Калифорнија, САД, во еден извонредно интересен и важен серијал под наслов „Новораѓање“.

Темите за денес носат наслов:
– Како да знам дека сум роден од Духот?
– Борење со Бога

 

Датум

Јул 13 2024
Expired!

Време

09:00 - 12:00

Локација

ХАЦ „Петар Поп Арсов“ бр. 25

Pin It on Pinterest