Новораѓање – Дојчин Живадиновиќ

Ќе имаме  можност да се дружиме со Д-р Дојчин Живадиновиќ. М-р по Адвентистичка Теологија, Д-р по Историја на Христијанството и професор на Универзитетот Weimar во Калифорнија, САД, во еден извонредно интересен и важен серијал под наслов „Новораѓање“.

Темите за вечерва носат наслов:
– Дали можам да го изгубам спасението?
– Конечната цел на запечатувањето и доцниот дожд

 

Датум

Јул 13 2024
Expired!

Време

18:00 - 21:00

Локација

ХАЦ „Петар Поп Арсов“ бр. 25

Pin It on Pinterest