Новораѓање – Дојчин Живадиновиќ

Ќе имаме  можност да се дружиме со Д-р Дојчин Живадиновиќ. М-р по Адвентистичка Теологија, Д-р. по Историја на Христијанството и професор на Универзитетот Weimar во Калифорнија, САД, во еден извонредно интересен и важен серијал под наслов „Новораѓање“.

Темата за вечерва носи наслов:
– Новораѓање – Што е тоа?

Датум

Јул 12 2024
Expired!

Време

19:00 - 20:30

Локација

ХАЦ „Петар Поп Арсов“ бр. 25

Pin It on Pinterest