Литература
Внесете збор за пребарување:

Библија

Превод на македонски јазик од Др. Душан Константинов. Мал формат (125х185mm), тврд повез, темно сина боја. (1240 стр.)

200 ден.

Патријарси и пророци (Елен Г. Вајт)

Сторија за светот од создавањето до владеењето на царот Давид. Оваа книга вклучува стории за Енох, Аврам, Исак, Јаков, Јосиф, Мојсеј... (800 стр.)

300 ден.

Делата на апостолите (Елен Г. Вајт)

Сторија за христијаните од Новиот Завет, започнувајќи од Исусовото вознесување. Дознај повеќе за растот на раната христијанска црква, првиот христијански маченик и работата на Павле, Петар, Јован... (477 стр.)

150 ден.

Големата Борба (Елен Г. Вајт)

Сторија за големата борба меѓу Христа и сатаната. Оваа книга истакнува значајни настани во христијанската историја, како и настани за иднината проречени од вдахновените писатели. (713 стр.)

150 ден.

Патот кон Христа (Елен Г. Вајт)

Тринаесет практични чекори за започнување и одржување на среќен христијански живот во Исуса Христа.Ова мало класично дело е испечатено во повеќе од 14 милиони примероци во над 30 јазици! (82 стр.)

50 ден.


     

Христијанска адвентистичка црква - Администратор
Chronograph, a racing field wide range of watch, sports wind appearance, timing replica watches, speed and other functions make itreplica watches uk deeply loved by the racing driver. But with the replica rolex development of the times, more and more chronograph is no longer the racing driver's "patent", today I will introduce to you rolex replica three 2016 chronograph in the masterpiece.