Петок 19:13
   Сабота наутро 09:00  
   Сабота попладне 19:00

Стих на денот
„Со голема радост се радувам во Господа, мојата душа воскликнува кон мојот Бог, зашто ме облече со облека на спасението, ме наметна со плаштот на праведноста, како младоженец кога ќе си стави венец или невеста кога ќе се украси со накит.“

Исаија 61,10


 Бесплатно!!! Христијанско DVD "Последните настани". Порачки преку SMS на 078/448-156. Бесплатна поштарина!

     
Следете не и на facebook
 

ИСТРАЖИ ЈА БИБЛИЈАТА

Од првата страна до последната Авторот на Библијата е Бог. Таа е пишувана од луѓе, кои живееле свето и верувале во Божјите откровенија, кои во текот на  човечката историја ги прифатиле и запишале како сигурен доказ на Божјото постоење и Неговата совршена Мудрост. Главната тема на Библијата е доаѓањето на Исус Христос на земјата и Неговата жртва на Голгота. Сè тоа што е направено на Голгота - преку Неговата смрт на крст - е за да го откупи грешното човештво и спаси од неговите гревови и да му овозможи преку вера во Божјиот Син, да постигне вечен живот.

Програмата THEWORD ќе ви овозможи исклучителна можност за самостојно проучување и истражување на Божјата реч.

Упатство за користење како и упатство за сопствена инсталација може да добиете на следниот линк!
Упатство
НАСТАНИ НА ПОСЛЕДНОТО ВРЕМЕ
Земјотрес во Јапонија !!!


Земјотресот со јачина од 8,9 степени што ја погоди Јапонија на 11-ти март 2011-та предизвика цунами бранови високи до 10 метри кои носеа куќи, бродови и возила а беа предизвикани и најмалку 80 пожари. Во катастрофата загинаа стотици лица. Епицентарот на првиот земјотрес со 8,9 степени бил под морето, на 380 километри североисточно од главниот град на Токио, а на длабочина поголема од 10 километри. Kако што јавува агенцијата Тhe Аssociated Press, зградите во главниот град жестоко се нишале, возовите запреле со движењето и плафонот на една огромна хала се урнал, повредувајќи непознат број на луѓе.

               

 
Секоја сабота во 10:15 и во 19:00 часот.

Copyright © 2016. Buy Official Rolex Replica Watches Including: | replica watches - replica rolex - swiss replica watches