Видео Назад
Внесете збор за пребарување:

Законот на животот I


Д-р Хорст Милер

Откровение: Невестата, ѕверот и Вавилон


Овој 90 минутен документарен филм ве носи во самото срце на најзагадочната библиска книга, декодирајќи ги визиите од Откровение 12 и 17 глава за секој да може да ги разбере. Водејќи ве низ вековите од Христовото раѓање па се до христијанската ера, ова неверојатно видео го трга велот од скриената историја откривајќи го подемот на Вавилон, прогонството на Христовата невеста и вистинскиот идентитет на ѕверот. Едукативно и вдахновено, Откровението ви ги дава клучевите за да го разберете епскиот конфликт меѓу Христа и сатаната и од каква важност е тој за вашиот живот денес.

Дебел, болен и скоро мртов


Силно животно инспиративно искуство на еден австралијанец и еден американец. Џо Крос и Фил Стејплс ги обединува една иста состојба. И двајцата се дебели, болни од иста ретка автоимуна болест, и се во животна опасност заради својот начин на живот. Погледнете ја нивната преобразба и исцелување преку 60-дневен пост со свежи сокови и со еден урамнотежен здрав животен стил. Овој филм инспирирал и им помогнал на многумина. Можеби и вам ќе ви биде од огромна корист, а можеби и ќе ви го спаси животот.


1 од 9 страни    Претходна    Следна
Христијанска адвентистичка црква - Администратор
Chronograph, a racing field wide range of watch, sports wind appearance, timing replica watches, speed and other functions make itreplica watches uk deeply loved by the racing driver. But with the replica rolex development of the times, more and more chronograph is no longer the racing driver's "patent", today I will introduce to you rolex replica three 2016 chronograph in the masterpiece.